Дистанційне навчання: як проходять пари онлайн на кафедрі соціології 

Викладачі діляться фотографіями, як спілкуються зі студентами, не виходячи з дому: завідувач кафедри Павло Кутуєв дискутує з аспірантами через Zoom та проводить наради у дистанійному режимі, доценти Максим Єнін та Ігор Пиголенко, старший викладач Олексій Якубін проводять онлайн-пари зі студентами бакалаврату та магістеріуму соціології у рамках низки навчальних дисциплін.

👩‍🏫 Тетяна Коломієць, доцентка кафедри соціології:
«Під час карантину найголовніше – зберігати якісну і надійну комунікацію зі студентами. Ми застосовуємо найрізноманітніші ресурси. Для оперативного спілкування створено канал у Telegram. Матеріали лекцій у форматі презентацій розміщуються в електронному кампусі. На платформі Moodle розміщено всі методичні матеріали та питання, завдання та література до семінарів. Регулярно комунікуємо у Moodle та Telegram».

👩‍🏫 Любов Панченко, професорка кафедри соціології:
«Розробила два дистанційних курси на платформі Moodle КПІ для студентів-соціологів І та ІІ курсу з аналізу даних і соціальної статистики та демографії. Щотижня розміщую там лекції-презентації, посилання на ресурси, практичні роботи. Студенти виконують їх в середовищах електронних таблиць, R та надсилають файли на перевірку також в Moodle. Електронну пошту (як групову, так і особисту) використовуємо для обговорення планів курсових робіт, їхньої структури, джерел, змісту, розв’язання поточних питань».