🌷 Дорогі, любі жінки!
Щиро вітаємо Вас з Міжнародним жіночим днем! Бажаємо тепла й любові в серцях, спокою в душі, миру у Ваших оселях, добра і щастя Вам і Вашим рідним!

Цього дня 1857 року працівниці фабрик і підприємств Нью-Йорку вперше масово постали за свої права. Вони виступили за право голосу, проти важких умов праці й використання праці своїх неповнолітніх дітей.
Завдяки тим жінкам і роботі, яку вони розпочали, сучасні жінки — науковиці, студентки, аспірантки, викладачки, військові, волонтерки, активістки — гідні їхні послідовниці. Вони поряд з чоловіками захищають Батьківщину, підкоряють небо, досягають вершин в науці, але найголовніше — вони дають життя і виховують нові покоління.
На долю нинішніх українок випало важке випробування — захист своєї країни, своєї родини, досягнення миру. В них усе ще є і інші проблеми: розрив у зарплатах чоловіків і жінок, у деяких родинах нерівний розподіл домашніх обовʼязків і догляду за дитиною, сексизм і гендерна упередженість.
Та нині українки доводять, що вони понад усе цінують свободу, готові змінювати свою країну та весь світ на краще. Гідні жити у державі, в якій пануватимуть рівність, повага, свобода і демократія.
Безмежна вдячність Вам за це, дорогі жінки! Щастя Вам, успіхів завжди і в усьому! З Днем весни, будьте здорові, щасливі та кохані й нехай виправдаються всі Ваші надії!
Ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського
Михайло Згуровський