Цього тижня ФСП із робочим візитом відвідала пані Еліф Корпе (Elif Körpe) – координатор міжнародного офісу Еразмус+ Університету Думлупінар (Турецька Республіка). Під час робочої зустрічі Еліф Корпе із деканом ФСП Яною Цимбаленко, завідувачем кафедри соціології Павлом Федорченко-Кутуєвим та заступником декана ФСП з міжнародної діяльності Анною Іщенко було досягнуто домовленостей щодо розширення академічної мобільності для здобувачів факультету соціології і права, а також напрямки розширення подальшої наукової співпраці.

Відмітимо, що ФСП вже має значний досвід співпраці із даним Університетом. Так, представники Кафедра теорії та практики управління ФСП КПІ ім. Ігоря Сікорського разом із командою Університету Думлупінар брали участь у спільному конкурсі українсько-турецьких науково-дослідних проєктів МОН України та Ради з наукових та технічних досліджень Турецької Республіки (TUBITAK) на 2022-2023 роки. Під час цієї співпраці було розроблено конкурсну пропозицію за темою: Digital solutions for social inclusion of female migrants.
Висловлюємо подяку Відділу академічної мобільності КПІ ім. Ігоря Сікорського за організацію візиту та підтримку! Igor Sikorsky Kpi Mobility
Минулий тиждень був дуже плідним для Факультету соціології і права в напряму міжнародної діяльності. Як ми вже повідомляли, вдалося досягнути домовленостей щодо нових можливостей академічної мобільності із Батумським державним університетом імені Шота Руставелі: