Відкритий діалог про академічну доброчесність: «ДоброЧесність: цінності в щоденних вчинках»


🔸 З 2020 року тема академічної доброчесності почала стрімко висвітлюватися в інфопросторі КПІ. Цій темі було присвячено серію коміксів, яку ви можете переглянути за хештегом #Комікс, відкритий діалог (https://t.me/dnvr_31/1221) та круглий стіл (https://t.me/dnvr_31/1155).
🔸 Сьогодні Україна бореться за своє майбутнє – незалежне, вільне, європейське. Це – наше невід’ємне право, але також і відповідальність перед собою та всією спільнотою. Нині ми щоденно захищаємо свої досягнення та надії, свої принципи та цінності. До таких цінностей, безперечно, належить і академічна доброчесність.
🔸 У Міжнародний день академічної доброчесності ми поговоримо про те, як вона проявляється і діє в щоденному житті КПІшників. Департамент організації освітнього процесу (https://osvita.kpi.ua/), Департамент навчально-виховної роботи (https://dnvr.kpi.ua/) та Бібліотека КПІ (https://www.library.kpi.ua/) запрошують усю університетську спільноту долучитися до відкритого обговорення «ДоброЧесність: цінності у щоденних вчинках».
📝 Реєстрація за посиланням (https://forms.gle/TpaTc2a9hbP9bWnr8).
👨🏻‍💼 Модератор дискусії: Анатолій Мельниченко, кандидат філософських наук, проректор з навчальної роботи КПІ ім. Ігоря Сікорського
🕓 Коли: перенесено на 11 листопада о 16:00
📍 Де: Zoom