📣
Запрошуємо на лекцію «Історія Хірошіми і Японії з точки зору відновлення і миробудівництва» професора Токійського університету міжнародних відносин Хідеакі Шінода.

Країни, що постраждали внаслідок війн, мають вищий ризик виникнення нових конфліктів. Для запобігання цьому використовуються комплекси заходів, що називають миробудівництвом (або ж розбудовою миру, peacebuilding). Українські дипломати зазначають, що для післявоєнного відновлення Україна вивчатиме досвід Японії. Саме його на цій лекції представить професор Шінода, окремо зупинившись на тих проблемах, з якими зіткнулось місто Хірошіма, і історії їхнього вирішення.
Лекція буде корисна практикам і студентам соціології, політології, міжнародних відносин, економіки і права, країнознавства, а також всім, кого цікавлять науки про мир.
Організатор заходу: Українсько-Японський центр спільно із кафедрою соціології ФСП КПІ ім. Ігоря Сікорського.
Час проведення: 5 червня (понеділок), 10:20.
Лекція транслюватиметься наживо на Youtube-каналі КПІМедіа. Посилання буде опубліковано за день до лекції в коментарях. Щоб отримати посилання особисто, Ви можете надіслати повідомлення сторінці УЯЦ в Facebook, за електронною поштою uajc@kpi.ua або в Телеграмі @uajc_kpi_ua.