ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ФСП 2023!
Чекаємо 03.06.2023 (субота) о 12:00 у Науково-технічній бібліотеці КПІ ім. Ігоря Сікорського (перший поверх)! Необхідна попередня реєстрація: https://bit.ly/opendoorfsp
🔍 Прийшов час ближче познайомитися з нашим факультетом соціології і права КПІ ім. Ігоря Сікорського!
Спеціальності:
053 Психологія
054 Соціологія
081 Право
231 Соціальна робота
281 Публічне управління та адміністрування
📍 Науково-технічна бібліотека КПІ ім. Ігоря Сікорського (перший поверх): https://www.google.com/…/data=!4m5!3m4…

У програмі:
📌 Вітальне слово
📌 Інформація про факультет і КПІ ім. Ігоря Сікорського (які є спеціальності, кафедри, можливості для академічної мобільності, гуртки тощо)
📌 Інформація щодо вступу у 2023 році (особливості вступної кампанії, умови вступу на факультет, вартість навчання, відповіді на найрозповсюдженіші питання тощо)
📌 Інформація щодо студентського життя та можливостей для студентів (про студентське самоврядування, студентські заходи та активності тощо)
📌 Презентація спеціальностей та спілкування з представниками кафедр (які дисципліни викладаються, ким можна працювати, де проходить практика, сертифікатні програми тощо)
Це перший офлайн День відкритих дверей з початку Ковіду (після цього був онлайн формат). Ви можете переглянути як було чудово на попередньому офлайн Дні відкритих дверей: https://fsp.kpi.ua/ua/den-vidkritih-dverej-fsp-2019/ На цей раз інше місце проведення, але від цього нічого не змінюється)
Зареєструватися: https://bit.ly/opendoorfsp
Ми чекаємо та цінуємо кожного з вас!
ФСП – це твій пріоритет №1!
Telegram-канал для вступників: https://t.me/abiturientfspkpi
Telegram-чат для вступників: https://t.me/abiturientfspkpi_chat)