Результати вступного випробування з іноземної мови на освітньо-професійну програму підготовки «магістра» зі спеціальності 054 «Соціологія», що відбувся 10 серпня 2017 року.
Завантажити результати вступного випробування з іноземної мови вступників до магістратури за спеціальністю 054 «Соціологія»

Результати вступного комплексного фахового випробування на освітньо-професійну програму підготовки «магістра» зі спеціальності 054 «Соціологія»,  що відбувся 12 липня 2017 року.
Завантажити результати вступного комплексного фахового випробування вступників до магістратури за спеціальністю 054 «Соціологія»

Результати вступного випробування з іноземної мови на освітньо-професійну програму підготовки «магістра» зі спеціальності 054 «Соціологія», що відбувся 11 липня 2017 року.
Завантажити результати вступного випробування з іноземної мови вступників до магістратури за спеціальністю 054 «Соціологія»

Результати додаткового вступного випробування за спеціальністю  054 «Соціологія», освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр», що відбувся 10 липня 2017 року:
1. Бевзюк-Волошин Олександр Вікторович – зараховано.
2. Гончар Євгеній Петрович –  зараховано.
3. Дєдушкін Богдан Юрійович –  зараховано.
4. Журавльов Святослав Ігорович –  зараховано.