На факультеті соціології і права НТУУ «КПІ», 27 травня 2014 р. о 14:00 в аудиторії 514 відбудеться зустріч з Монікою Еппінглер.
Тема доповіді: «Property, Oligarchy, and Vulnerability (Власність, олігархія та незахищеність)».

Моніка Еппінгер є викладачем (Assistant Professor) соціології та права Університету міста Сент-Луїс, Міссурі, США.

Моніка Еппінгер, PhD з антропології (захистила дисертацію в університеті Каліфорнії в Берклі, 2010 р. Тема: «Reforming the Nation: Law and Land in Post-Soviet Ukraine», «Реформуючи країну: право та земля у пострадянській Україні»).

Моніка Еппінгер також має ступінь J.D. (Juris Doctor) з Школи права Єльського університету та магістра права й дипломатії з Школи права та дипломатії імені Флетчера Університету Тафта (The Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University).  Школа імені Флетчера є найстарішім закладом в США, який  готує студентів виключно магістерського рівня  у сфері міжнародних відносин.

Моніка Еппінгер має 9-ти річний досвід дипломатичної служби, як співробітник генерального консульства США в Нігерії, в Україні, а також в центральному апараті Державного департаменту США. Як співробітник Держдепу, Моніка Еппінгер працювала у сфері вироблення політики щодо країн  колишнього СРСР, енергетичного розвитку країн Каспійського басейну та безпеки країн Західної Африки.